Το Κεϊκ της Μαμάς!

Το Κεϊκ της Μαμάς είναι μία τεράστια άγκυρα εμπειρίας για την οικογένειά μου. Είναι το γλυκό που δεν έχει λήψει σχεδόν ποτέ, από καμία οικογενειακή μάζωξη όσο θυμάμαι τον εαυτό μου!

Δεν υπήρξαν διακοπές στην Πάρο που να μην μας περίμενε στο τραπέζι το πρωί και αυτή την μυρωδιά που δύσκολα την μπερδεύεις με οποιαδήποτε άλλη! Αν και έχω σταματήσει να το καταναλώνω εδώ και χρόνια, διότι πλέον προτιμώ να τρέφομαι με ακατέργαστα συναισθήματα,  μπορώ να πώ ότι αν δεν το δω στο τραπέζι, μου λείπει και παραξενεύομαι.

Το ίδιο και η Νίκη που το βρήκε όταν έγινε μέλος της οικογένειας και με τα χρόνια έγινε αγαπημένη συνήθεια.

Ο λόγος που αποφάσισα να γράψω αυτο το άρθρο είναι γιατί φέτος στις πρώτες μας διακοπές με τον Μάξιμο στο νησί τον παρατηρούσα να κολλάει με την εικόνα του κέικ και να προβάλλει τη μύτη του μπροστα πιθανόν λόγω της μυρωδιάς. Φυσικά είναι πολύ μικρός ακόμα για να δοκιμάσει, αλλά αμέσως έδειξε την προτίμησή του σε σχέση με τις υπόλοιπες τροφές που βρίσκονταν καθημερινά στο τραπέζι.

Συνταγή εδώ δεν έχει γιατί αυτή δεν είναι άλλη από αυτή που έχει επάνω στη  πιο κοινή φαρίνα που θα βρείτε στο Supermarket!  Το μυστικό του όμως βρίσκεται αλλού… και είναι στην πρόθεση! Όταν κάτι φτιάχνεται με αγάπη και προσφέρεται με αγάπη, αποκτά μαγικές ποιότητες!

 

Καλή επιτυχία!

 

Το Κεϊκ της Μαμας

Θα θέλαμε την άποψη σου για το θέμα!

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

Powered by WordPress.com.

Up ↑