Ταξίδια

Τα ταξίδια είναι μία τεράστια ευκαιρία παρατήρησης της κουλτούρας και της ζωής των ανθρώπων. Όχηματα για αυτό η γλώσσα, τα ήθη & έθιμα και ότι άλλο κάνει τον τόπο τους να ξεχωρίζει! Κάθε ταξίδι είναι μία ευκαιρία να διευρύνουμε τον Χάρτη της Πραγματικότητάς μας, επιστρέφοντας διαφορετικοί και πιο πλούσιοι σε εμπειρίες!

72 ώρες στη Καμπότζη
Jacko Levi

72 ώρες στη Καμπότζη!

72 ώρες στη Καμπότζη με τον Τζάκο Λεβή Οι δύο καλύτεροι τρόποι για να ταξιδεύεις είναι με το μυαλό και με το αεροπλάνο! Είναι πολύ

Read More »
Sensory-Explorer Blog
Panagiotis Barbarigos

Πάρος: Η Ιστορία ενός Κυκλαδίτικου Αμπελώνα

Thoughts  & a short story about wine making family traditions in the island of Paros and especially in the Barbarigos family! How the bouquet of the grape varieties that contributed to the family wine, was formed and various empirical beliefs about wine-making!

Read More »
Sensory-Explorer, Ηγεσία, Ηγεσία και Management, Ιστορίες και Metaphors, ταξίδια, Μουσική, μοντέλα και θεωρία NLP, Ο Χάρτης δεν είναι η Επικράτεια, Προσωπική ανάπτυξη, Συνεργασίες, Φωτογραφία, NLP Marketing, mBit, mBit στην Πράξη,NLP στην Πράξη

Sensory-Explorer Blog – Εξερευνώντας τον κόσμο μέσω των 5 Αισθήσεων!

Το μότο του Sensory – Explorer είναι “Μοιράζομαι σημαίνει Νοιάζομαι!” και μέσω των σελίδων του σκοπός μου είναι να μοιράζομαι εμπειρίες και σκέψεις, που ίσως εμπνεύσουν ή έστω προβληματίσουν κάποιους για να αλλάξουν ότι τους κρατά πίσω στη ζωή τους. Επίσης σκοπός του Sensory-Explorer Blog είναι να δώσει βήμα και σε όσους συνοδοιπόρους έχουν μία σπουδαία ιστορία ζωής να διηγηθούν και διάθεση να την μοιραστούν προσφέροντας!

Powered by WordPress.com.

Up ↑