Συνεργασίες

Λατρεύω τις συνεργασίες με ενθουσιώδεις ανθρώπους και ομάδες με όραμα και διάθεση! Είμαι ανοικτός σε επαγγελματικές προτάσεις & συνεργασίες στους τομείς του Marketing & Family Business του Consulting, της συγγραφής και του Business Concepts Development, αλλά θα χαρώ να ακούσω κάθε ενδιαφέρουσα πρόταση! 

Κάποιες εκ των συνεργασιών μου μέχρι τώρα ήταν:

Συνεργασίες, Sensory-Explorer Blog
puBBuh - Phygital Publishing

To puBBuh είναι ένα Ελληνικό Startup, το οποίο ανατρεπει τα δεδομένα στον χώρο έκδοσης με τη καινοτομία του Phygital Publishing!

To Phygital Publishing, είναι μία συνολική εμπειρία έκδοσης η οποία συνδέει ηλεκτρονική & έντυπη έκδοση με έναν εντυπωσιακό τρόπο! Η πλατφόρμα διαθέτει και έναν πολύ ενδιαφέρον τρόπο πώλησης και διαχείρισης συγγραφικών δικαιωμάτων, κάνοντας απαραίτητο εργαλείο για κάθε συγγραφέα, που σέβεται αντικείμενο που δημιουργεί!

Η συνεργασία μου με το puBBuh ήταν επάνω στο development του e-catalogues, ένα προϊόν σχεδιασμένο για κάθε επιχείρηση που επιθυμεί να έχει αποτελεσματικό, μετρήσιμο και σύγχρονο marketing!

Sensory-Explorer

Συμμετοχή στο Τhe End Concept!

To The End Concept είναι συλλογική συγγραφική προσπάθεια με καλό σκοπό και καθηλωτικό όραμα! 12 κλασσικά και αγαπημένα παραμύθια μεταφέρονται στην σύγχρονη εποχή με στόχο να βοηθήσουν τους εφήβους και τις οικογένειές τους, να αντιμετωπίσουν αποτελεσματικά 12 από τις σύγχρονες πληγές της κοινωνίας μας! Τα έσοδα από αυτή την προσπάθεια θα διατεθούν στα Παιδικά Χωρία SOS! To Sensory-Explorer συμμετέχει με την Χρυσούλα Ζερβού να υπογράφει τη μεταφορά της ιστορίας του Τζακ και της Φασολιάς και με τον Παναγιώτη Μπαρμπαρήγο να υπογράφει την 13η και κεντρική ιστορία του Project βασισμένη επάνω στον χαρακτήρα του επερχόμενου βιβλίου του «Το Παιδί και το Βουνό». Το Παιδί αναλαμβάνει να οδηγήσει τους έφηβους μέσα στις 12 συναρπαστικές και πιο επίκαιρες από ποτέ ιστορίες, σε ένα μέλλον λαμπερό και αισιόδοξο! Στην προσπάθεια αυτή συμμετέχουν και περισσότερα από 30 ονόματα της εγχώριας Show Biz , οι οποίοι και φωτογραφίζονται ως οι χαρακτήρες των ιστοριών!

Sensory-Explorer, Ηγεσία, Ηγεσία και Management, Ιστορίες και Metaphors, ταξίδια, Μουσική, μοντέλα και θεωρία NLP, Ο Χάρτης δεν είναι η Επικράτεια, Προσωπική ανάπτυξη, Συνεργασίες, Φωτογραφία, NLP Marketing, mBit, mBit στην Πράξη,NLP στην Πράξη

Sensory-Explorer Blog – Εξερευνώντας τον κόσμο μέσω των 5 Αισθήσεων!

Το μότο του Sensory – Explorer είναι “Μοιράζομαι σημαίνει Νοιάζομαι!” και μέσω των σελίδων του σκοπός μου είναι να μοιράζομαι εμπειρίες και σκέψεις, που ίσως εμπνεύσουν ή έστω προβληματίσουν κάποιους για να αλλάξουν ότι τους κρατά πίσω στη ζωή τους. Επίσης σκοπός του Sensory-Explorer Blog είναι να δώσει βήμα και σε όσους συνοδοιπόρους έχουν μία σπουδαία ιστορία ζωής να διηγηθούν και διάθεση να την μοιραστούν προσφέροντας!

Powered by WordPress.com.

Up ↑