Roots & Fruits of NLP: Ένα μοναδικό Event για την Ελλάδα!

Roots & Fruits of NLP: Ένα μοναδικό Event για την Ελλάδα!

14 – 15 Δεκεμβρίου 2018 με το συνιδρυτή του NLP Mr Frank Pucelik!

 

Για να κρατήσετε θέση στο Event ή για Πληροφορίες Πατήστε Εδώ!

 

Το NLP όπως αυτό διδάσκεται απο την ομάδα της Dynamic Equilibrium System  είναι η γνώση αυτή, που έκανε τη διαφορά για εμένα και μου άλλαξε τη ζωή, αλλάζοντας τον τρόπο με τον οποίο σκεπτόμουν μέχρι τότε.

Η ομάδα της D.E.S. αποτελείται από τον Νίκο Φραγκιά και τη Βάσσια Μανίκα δύο από τους κορυφαίους επαγγελματίες στους τομείς τους και την ικανότητα να δημιουργούν δεμένες και ικανότατες ομάδες – οικογένειες, με κεντρικό άξονα το NLP ή ΝεύροΓλωσσικό Προγραμματισμό και τους υπόλοιπους τομείς που αποτελούν το Σύστημα Δυναμικής Ισορροπίας!

…για όσους επιθυμείτε να πασπαλίσετε τις ήδη υπάρχουσες γνώσεις σας, με λίγη από τη μαγεία της ζωντανής ιστορίας του NLP, αυτό το event είναι μια μοναδική ευκαιρία που δεν πρέπει να την αφήσετε να πάει χαμένη…

Το NLP ασχολείται με τη δομή της ανθρώπινης εμπειρίας και επικοινωνίας και τη αποκωδικοποίηση αυτών. Μας μαθαίνει πως να χρησιμοποιούμε τη γλώσσα για να κατανοήσουμε και να αλλάξουμε τις συμπεριφορές μέσω του εγκεφάλου μας.  Τη σχέση μου με το NLP θα τη βρείτε εδώ

Στον πυρήνα του βρίσκεται η ανθρώπινη επικοινωνία και πως μέσω αυτής μπορούμε να αλλάξουμε την πραγματικότητά μας και να πετύχουμε τους στόχους μας.

Ίσως όλα αυτά να ακούγονται κλισέ, αλλά από την εμπειρία μου, μόνο κλισέ δεν είναι. Επαναλαμβάνω όμως: για αυτή την ομάδα.

 

Roots & Fruits of NLP: Το Event!

Όταν ακούς μία ιστορία από τα χείλη του ανθρώπου που την συν-έγραψε τότε το στοιχείο της μαγείας είναι ακόμα εντονότερο, διοτί αυτός τότε ήταν εκεί που η πρώτη σπίθα άναψε την αρχική φλόγα, μία φλόγα η οποία από δάδα σε δάδα, έφτασε σήμερα να καίει στη χώρα μας, εντονότερη από ποτέ. Όπως λέει και ίδιος παρακάτω: magic at its finest form!

Φέτος και πιο συγκεκριμένα στις 14-15 Δεκεμβρίου 2018, ο ένας εκ των ιδρυτών του NLP και παγκοσμίου φήμης Business Consultant o κος Frank Pucelik, θα βρίσκεται στην Ελλάδα για ένα πολύ ενδιαφέρον event με θεματολογία που θα καλύψει όλη την ιστορία του NLP, λεπτομέρειες που κάνουν τη διαφορά και θα αποκαλυφθούν για πρώτη φορά, τεχνικές και εργαλεία και φυσικά όλα αυτά, μέσω βιωματικών ασκήσεων από τον άνθρωπο που ήταν παρών τότε που όλα ξεκίνησαν!

 

 

Όπως ο ίδιος λέει για το event στην επίσημη Σελίδα του:

 

Frank’s message about the “Roots & Fruits of NLP”

 

We will discuss numerous intricate nuances that are seldom learned and/or practiced. I will demonstrate many of the original patterns and fit them seamlessly together with the more complex skill sets that have been developed over the years. You will participate in exercises designed to give you direct experience of many intricate and subtle skills that often are ‘the difference that makes the difference’. ‘Magic’ atitsfinest.

The missing pieces from the original NLP research will be revealed. Your questions will be answered, and the incredible sense of wonder that was yours, when NLP was fresh in your minds, will be refreshed or renewed.

We will discuss and practice how to turn skill to art. This is the true genius of the NLP professional.

 

 

To event θα λάβει χώρα στις μοναδικές εγκαταστάσεις του Εγχειρήματος Χείρωνα στην Παιανία.

Για όσους σκέφτεστε μελλοντικά να εκπαιδευτείτε επάνω στο NLP, για προσωπικούς ή επαγγελματικούς λόγους και θα θέλατε να κάνετε μία γνωριμια με το μαγικό χώρο του NLP,  όπως για όσους επιθυμείτε να πασπαλίσετε τις ήδη υπάρχουσες γνώσεις σας, με λίγη από τη μαγεία της ζωντανής ιστορίας του NLP, αυτό το event είναι μια μοναδική ευκαιρία, καθώς το πότε θα υπάρξει ξανά η ευκαιρία ο Frank Pucelik να βρεθεί για εκπαίδευση στην Ελλάδα, είναι άγνωστο.

 Η δυνατότητα να δείτε, να ακούσετε, να νιώσετε να μυρίσετε και να γευτείτε τα Φρούτα του NLP από έναν άνθρωπο που είναι μαζί του απο την πρώτη ημέρα είναι μία ευκαιρία ζωής που δεν πρέπει να πάει χαμένη!

 

Για Εγγραφή & Πληροφορίες Πατήστε Εδώ!

 

Θα θέλαμε την άποψη σου για το θέμα!

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

Proudly powered by WordPress | Theme: Baskerville 2 by Anders Noren.

Up ↑