Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης Ιστοσελίδας

Ποιοί είμαστε

Η διεύθυνση της σελίδας είναι: https://sensory-explorer.com

Η σελίδα αυτή ανήκει στον Μπαρμπαρήγο Παναγιώτη κάτοικο Κορωπίου στην οδό Ισιδώρου Μωραίτη 28 ΤΚ19400

 

Ποιά προσωπικά δεδομένα συλλέγουμε και γιατί

Σχόλια

Όταν οι επισκέπτες αφήνουν σχόλια στον ιστότοπο, συλλέγουμε τα δεδομένα που εμφανίζονται στη φόρμα σχολίων όπως επίσης τη διεύθυνση IP του επισκέπτη και τη συμβολοσειρά του χρήστη του προγράμματος περιήγησης ώστε να βοηθήσουμε στην ανίχνευση ανεπιθύμητων μηνυμάτων.

Μια ανωνυμοποιημένη συμβολοσειρά που δημιουργήθηκε από τη διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου σας (επίσης αποκαλούμενη «hash») ενδέχεται να παρασχεθεί στην υπηρεσία Gravatar για να δει αν τη χρησιμοποιείτε. Η πολιτική απορρήτου της υπηρεσίας Gravatar διατίθεται εδώ: https://automattic.com/privacy/. Μετά την έγκριση του σχολίου σας, η εικόνα του προφίλ σας είναι ορατή στο κοινό μέσα στο πλαίσιο του σχολίου σας.

Πολυμέσα

Εάν μεταφορτώνετε εικόνες στον ιστότοπο, θα πρέπει να αποφύγετε τη μεταφόρτωση εικόνων με ενσωματωμένα δεδομένα τοποθεσίας (EXIF GPS). Οι επισκέπτες του ιστότοπου μπορούν να πραγματοποιήσουν λήψη και εξαγωγή οποιωνδήποτε δεδομένων τοποθεσίας από εικόνες στον ιστότοπο.

Φόρμες Επικοινωνίας

Cookies

Αν αφήσετε ένα σχόλιο στον ιστότοπό μας, μπορείτε να επιλέξετε να αποθηκεύσετε το όνομα, τη διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου και τον ιστότοπό σας σε cookies. Αυτά είναι για την δική σας ευκολία, έτσι ώστε να μην χρειάζεται να συμπληρώσετε τα στοιχεία σας πάλι όταν αφήσετε ένα άλλο σχόλιο. Αυτά τα cookies θα διαρκέσουν για ένα έτος.

Αν έχετε έναν λογαριασμό και συνδεθείτε στον ιστότοπο, θα δημιουργήσουμε ένα πρόχειρο cookie για να προσδιορίσουμε αν ο πλοηγός δέχεται cookies. Το cookie δεν περιέχει προσωπικές πληροφορίες και διαγράφεται όταν κλείνετε τον πλοηγό σας.

Όταν συνδεθείτε, θα δημιουργήσουμε επίσης διάφορα cookies για να αποθηκεύσετε τις πληροφορίες σύνδεσης και τις επιλογές οθόνης. Τα cookie εισόδου διαρκούν για δύο ημέρες και τα cookie επιλογών οθόνης διαρκούν για ένα χρόνο. Αν επιλέξετε «Να με θυμάσαι», η σύνδεσή σας θα παραμείνει για δύο εβδομάδες. Αν αποσυνδεθείτε από το λογαριασμό σας, τα cookie σύνδεσης θα καταργηθούν.

Εάν επεξεργαστείτε ή δημοσιεύσετε ένα άρθρο, ένα επιπλέον cookie θα αποθηκευτεί στο πρόγραμμα περιήγησης. Αυτό το cookie δεν περιλαμβάνει προσωπικά δεδομένα και υποδεικνύει απλώς το post ID του άρθρου που μόλις επεξεργαστήκατε. Λήγει μετά από 1 ημέρα.

Ενσωματωμένο περιεχόμενο από άλλους ιστότοπους

Τα άρθρα σε αυτόν τον ιστότοπο ενδέχεται να περιλαμβάνουν ενσωματωμένο περιεχόμενο (π.χ. βίντεο, εικόνες, άρθρα κ.λπ.). Το ενσωματωμένο περιεχόμενο από άλλους ιστότοπους συμπεριφέρεται με τον ίδιο ακριβώς τρόπο όπως και αν ο επισκέπτης επισκέφθηκε τον άλλο ιστότοπο.

Αυτοί οι ιστότοποι ενδέχεται να συλλέγουν δεδομένα για εσάς, χρησιμοποιούν cookies, ενσωματώνουν επιπλέον παρακολούθηση τρίτου μέρους και να παρακολουθούν την αλληλεπίδρασή σας με αυτό το περιλαμβανόμενο περιεχόμενο, συμπεριλαμβανομένης της ανίχνευσης της αλληλεπίδρασής σας με το περιλαμβανόμενο περιεχόμενο, εάν έχετε λογαριασμό και έχετε συνδεθεί στον συγκεκριμένο ιστότοπο.

Αναλυτικά στοιχεία

Για πόσο καιρό διατηρούμε τα δεδομένα σας

Εάν αφήσετε ένα σχόλιο, το σχόλιο και τα μεταδεδομένα του διατηρούνται επ’ αόριστον. Αυτό γίνεται ώστε να μπορούμε να αναγνωρίζουμε και να εγκρίνουμε αυτόματα τα σχόλια που ακολουθούν, αντί να τα κρατάμε σε ουρά συντονισμού.

Για χρήστες που εγγράφονται στον ιστότοπο μας, αποθηκεύουμε επίσης τα προσωπικά δεδομένα που καταχωρούν στο προφίλ χρήστη τους. Όλοι οι χρήστες μπορούν να βλέπουν, να επεξεργάζονται ή να διαγράφουν τα προσωπικά δεδομένα τους ανά πάσα στιγμή (εκτός από το να μπορούν να αλλάξουν το όνομα χρήστη τους). Οι διαχειριστές του παρόντος ιστότοπου μπορεί επίσης να βλέπουν και να επεξεργάζονται αυτές τις πληροφορίες.

Ποια δικαιώματα έχετε στα δεδομένα σας

Εάν έχετε λογαριασμό σε αυτόν τον ιστότοπο ή έχετε αφήσει σχόλια, μπορείτε να ζητήσετε να λάβετε ένα εξαγόμενο αρχείο των προσωπικών δεδομένων που διατηρούμε για εσάς, συμπεριλαμβανομένων τυχόν δεδομένων που έχετε παράσχει σε εμάς. Μπορείτε επίσης να αιτηθείτε να διαγράψουμε τα προσωπικά δεδομένα που διατηρούμε για εσάς. Αυτό δεν περιλαμβάνει δεδομένα που είμαστε υποχρεωμένοι να τηρούμε για διοικητικούς, νομικούς ή λόγους ασφαλείας.

Που θα σταλούν τα δεδομένα σας

Τα σχόλια επισκεπτών ενδέχεται να ελέγχονται μέσω ενός αυτοματοποιημένου συστήματος ανεπιθύμητης αλληλογραφίας.

Πως προστατεύουμε τα στοιχεία σας

Τι διαδικασίες έχουμε υιοθετήσει για την παραβίαση δεδομένων

Απαιτήσεις δημοσιοποίησης κανονιστικών ρυθμίσεων

ΓΕΝΙΚΟΙ ΌΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ

Η χρήση  διαδικτυακού τόπου ‘www.sensoryexplorer.com’’   από τους επισκέπτες/χρήστες προϋποθέτει την ανεπιφύλακτη και πλήρη αποδοχή των κάτωθι όρων χρήσης.

Σε περίπτωση που οι επισκέπτες/χρήστες δεν αποδέχονται τους όρους χρήσης του διαδικτυακού μας τόπου, υποχρεούνται να διακόψουν την πρόσβαση στην ιστοσελίδα μας και απέχουν από οιαδήποτε χρήση της .

Χρήση της ιστοσελίδας και των παρεχόμενων από αυτή δυνατοτήτων και υπηρεσιών  έχουν δικαίωμα να κάνουν μόνο όσοι έχουν δικαιοπρακτική ικανότητα.

 Αν παρά ταύτα, ανήλικοι αυτοβούλως επισκεφθούν ιστοσελίδες ή κάνουν χρήση υπηρεσιών που είναι δυνατόν να θεωρηθούν ακατάλληλες γι’ αυτούς ο φορέας μας ουδεμία ευθύνη φέρει.
Οι επισκέπτες/χρήστες του διαδικτυακού τόπου του φορέα μας  αναγνωρίζουν  ότι έχουν μελετήσει, κατανοήσει και αποδεχτεί πλήρως τους  όρους χρήσης του, δεσμεύονται δε από αυτούς.

Οι εν λόγω Όροι Χρήσης εφαρμόζονται στο σύνολο του περιεχομένου του διαδικτυακού τόπου (ιστοσελίδας) της εταιρείας μας, συμπεριλαμβανομένων των γραφικών, των εικόνων, των φωτογραφιών, των αρχείων και άλλων στοιχείων  που περιλαμβάνονται σ’ αυτόν.

Ο φορέας δικαιούται να τροποποιεί τους όρους χρήσης του www.sensoryexplorer.com’’  οποτεδήποτε και χωρίς προειδοποίηση. Για το λόγο αυτό, οι επισκέπτες/χρήστες οφείλουν να ελέγχουν κάθε φορά που αποκτούν πρόσβαση σ΄αυτόν τους εκάστοτε ισχύοντες όρους χρήσης του.

Σε  κάθε περίπτωση οι χρήστες / επισκέπτες που χρησιμοποιούν τον διαδικτυακό τόπο, τεκμαίρεται ότι έχουν αποδεχτεί και τις τροποποιήσεις των όρων χρήσης του.

ΕΙΔΙΚΟΙ ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ

1.Άδεια χρήσης

Η χρήση του διαδικτυακού τόπου ‘’www.sensoryexplorer.com’’  αποσκοπεί στην ενημέρωση των επισκεπτών.

Η αναπαραγωγή ή η αποθήκευση μεμονωμένων σελίδων ή δεδομένων επιτρέπεται μόνο για εκπαιδευτικούς και ερευνητικούς σκοπούς υπό την απαραίτητη προϋπόθεση της ένδειξης προέλευσης τους από τον διαδικτυακό τόπο www.sensoryexplorer.com’’ , της αναφοράς των ονομάτων των δημιουργών τους (εφόσον αυτά αναφέρονται στον διαδικτυακό τόπο) και εφόσον από τη συγκεκριμένη χρήση δεν θίγονται δικαιώματα πνευματικής ιδιοκτησίας.

Απαγορεύεται αυστηρά η αποθήκευση, η αναπαραγωγή, η αναδημοσίευση, η μετάδοση ή η διανομή οιουδήποτε τμήματος του περιεχομένου του διαδικτυακού τόπου για εμπορικούς σκοπούς ή για οιαδήποτε άλλη  χρήση που δεν επιτρέπεται ρητά από τους παρόντες όρους και το νόμο.

2.Υποχρεώσεις επισκεπτών/ χρηστών

Η πρόσβαση στον διαδικτυακό τόπο  www.sensoryexplorer.com’’  γίνεται με πρωτοβουλία και ευθύνη των επισκεπτών/χρηστών και όχι του φορέα μας.

Η αξιολόγηση, εκτίμηση και αξιοποίηση των εκάστοτε παρεχομένων πληροφοριών και υπηρεσιών, ανήκει στην αποκλειστική ευθύνη των επισκεπτών/ χρηστών του διαδικτυακού τόπου .

Ο επισκέπτες χρήστες οφείλουν να κάνει χρήση του διαδικτυακού τόπου αποκλειστικά για νόμιμους σκοπούς και με τρόπο που να μην προσκρούει στο νόμο, τα χρηστά ήθη και τους παρόντες όρους χρήσης.

Οι επισκέπτες/ χρήστες οφείλουν επίσης να μην προβαίνουν σε πράξεις ή παραλείψεις που μπορεί να προκαλέσουν βλάβη ή δυσλειτουργία στο διαδικτυακό τόπο  και να επηρεάσουν ή να θέσουν σε κίνδυνο τις αναρτηθείσες πληροφορίες και στοιχεία καθώς και τις παρεχόμενες υπηρεσίες.

Οι επισκέπτες /χρήστες υπόκεινται  περαιτέρω, εκτός των άλλων, και στη νομοθεσία που αφορά στη μετάδοση δεδομένων από την Ελλάδα προς Κράτη-Μέλη της Ευρωπαϊκής Ένωσης και τρίτες Χώρες και συνεπώς, ενδεικτικά και όχι περιοριστικά, συμφωνούν ότι δεν θα κάνουν χρήση του διαδικτυακού τόπου του φορέα μας για  να προξενήσουν βλάβη σε ανήλικο, για να μεταδώσουν ή αποκτήσουν πρόσβαση σε περιεχόμενο που προσβάλλει την προσωπικότητα τρίτων (π.χ. συκοφαντικό, ρατσιστικό) ή  που παρενοχλεί με οποιονδήποτε τρόπο την ιδιωτική ζωή και τα ατομικά και κοινωνικά δικαιώματα τρίτων.

Οι επισκέπτες/χρήστες της ιστοσελίδας της εταιρείας μας οφείλουν άλλωστε να συμμορφώνονται με τους κανόνες και τις διατάξεις του Ελληνικού, Ευρωπαϊκού και Διεθνούς Δικαίου και τη σχετική νομοθεσία που διέπει τις τηλεπικοινωνίες και να απέχουν από κάθε παράνομη και καταχρηστική συμπεριφορά κατά τη χρήση αυτής και σε σχέση με αυτήν, καθώς και από τη υιοθέτηση πρακτικών αθέμιτου ανταγωνισμού κλπ.

Οι επισκέπτες/χρήστες της ιστοσελίδας της εταιρείας μας  ευθύνονται για οποιαδήποτε ζημία προκληθεί στον διαδικτυακό τόπο  αναγομένη στην κακή ή αθέμιτη χρήση της ιστοσελίδας και των υπηρεσιών που προσφέρονται μέσω αυτής.

Σε περίπτωση κατά την οποία ο ιδιοκτήτης εμπλακεί σε δικαστικό αγώνα ή κληθεί να καταβάλει οποιοδήποτε ποσό (για αποζημίωση κλπ) σε τρίτο εξ αιτίας ή εξ αφορμής της παράβασης των υποχρεώσεων των επισκεπτών/χρηστών που προβλέπονται στους παρόντες όρους, οι τελευταίοι οφείλουν να την αποζημιώσουν πλήρως για κάθε θετική ή αποθετική του ζημία.
Οι επισκέπτες χρήστες απαγορεύεται, εξάλλου, να εγκαταστήσουν και προωθήσουν, με οποιοδήποτε τρόπο, οποιουδήποτε είδους αυτόκλητη ή μη εξουσιοδοτημένη διαφήμιση ή μη ζητηθέντα από το λήπτη ηλεκτρονικά μηνύματα (spam), αλυσιδωτές επιστολές, συστήματα πυραμίδων και οποιαδήποτε άλλη μορφή ανεπιθύμητης προώθησης περιεχομένου, καθώς και να εγκαταστήσουν και προωθήσουν διαφημίσεις χωρίς την έγγραφη συναίνεση της εταιρείας μας.

Η μη ενάσκηση των εκ των παρόντων όρων δικαιωμάτων του δεν συνεπάγεται παραίτηση από τα δικαιώματά του.

3.Περιορισμοί Ευθύνης

Ο ιδιοκτήτης χωρίς να εγγυάται και συνεπώς χωρίς ευθύνη του, καταβάλει κάθε δυνατή προσπάθεια, ώστε οι πληροφορίες που περιλαμβάνονται στον παρόντα διαδικτυακό τόπο  να είναι πλήρεις, ακριβείς, επίκαιρες και σαφείς. Σε καμία περίπτωση όμως δεν ευθύνεται, ούτε δεσμεύεται, ούτε παρέχει κανενός είδους εγγύηση αναφορικά με την ασφάλεια και το περιεχόμενό τους.

Επίσης δεν ευθύνεται ακόμη για λάθη, παραλείψεις ή οποιεσδήποτε ελλείψεις που αφορούν στις πληροφορίες που παρέχονται από τον εν λόγω διαδικτυακό τόπο, καθώς και για καθυστερήσεις ή διακοπές ή αδυναμία μετάδοσης των πληροφοριών και υπηρεσιών ή για οποιαδήποτε ζημία ή βλάβη τυχόν προκληθεί για οποιοδήποτε λόγο στον επισκέπτη/χρήστη λόγω της χρήσης αυτών των πληροφοριών και υπηρεσιών.

Δεν φέρει επίσης  καμία ευθύνη όσον αφορά τυχόν παραβίαση των εν λόγω όρων και προϋποθέσεων λόγω ανωτέρας βίας. Ως λόγοι ανωτέρας βίας αναφέρονται ενδεικτικά και όχι περιοριστικά : σεισμός, πυρκαγιά, πλημμύρα, πόλεμος.

Κανένα τμήμα του παρεχόμενου στους χρήστες περιεχομένου του διαδικτυακού τόπου www.sensoryexplorer.com’’  δεν αποτελεί και δεν μπορεί να θεωρηθεί, ευθέως ή εμμέσως, οδηγία, συμβουλή ή προτροπή  σε οιαδήποτε πράξη ή παράλειψη.

Η χρήση των πληροφοριών και δεδομένων που περιέχονται στην ιστοσελίδα τίθεται στη διάθεση των χρηστών, οι οποίοι έχουν τη διακριτική ευχέρεια να τις αξιολογήσουν και τις αξιοποιήσουν ελεύθερα με βάση τη δική τους προσωπική βούληση χωρίς καμία ευθύνη του φορέα μας

4.Δικαιώματα πνευματικής ιδιοκτησίας

Ο ιδιοκτήτης έχει υποχρέωση να συμμορφώνεται προς τις εκάστοτε ισχύουσες  διατάξεις του ελληνικού, κοινοτικού και διεθνούς δικαίου περί πνευματικής ιδιοκτησίας, λαμβάνει  δε κάθε δυνατό μέτρο για την αποφυγή προσβολής πνευματικών δικαιωμάτων μέσω  του διαδικτυακού του τόπου.

Οι επισκέπτες/ χρήστες του www.sensoryexplorer.com’’  υποχρεούνται, όπως ήδη προαναφέρθηκε, να απέχουν από προσβολές πνευματικών δικαιωμάτων του ιδιοκτήτη και τρίτων.

Προς τούτο απαγορεύεται, χωρίς την προηγούμενη έγγραφη άδεια της εταιρείας μας, η, ολική ή μερική, δημοσίευση, αντιγραφή, τροποποίηση, μετάδοση, μεταβίβαση, αναπαραγωγή, διανομή , παρουσίαση ή κάθε άλλη χρήση του περιεχομένου του διαδικτυακού τόπου με οποιονδήποτε τρόπο ή μέσο, για εμπορικούς ή άλλους σκοπούς.
Κατ΄ εξαίρεση, επιτρέπεται η μεμονωμένη αντιγραφή, εκτύπωση, φόρτωση (download) ή αποθήκευση (save) των ανωτέρω στοιχείων «ως έχουν», χωρίς τη δυνατότητα τροποποιήσεων ή άλλων παρεμβάσεων, αποκλειστικά και μόνο για ιδιωτική χρήση των επισκεπτών/ χρηστών και με την προϋπόθεση ότι θα συνοδεύεται από ρητή αναφορά στην πηγή προέλευσής τους και ότι δεν θα γίνει χρήση αυτών  για εμπορικό ή άλλο σκοπό.

Λογότυπα, επωνυμίες, εμπορικά σήματα και γνωρίσματα που περιλαμβάνονται στον διαδικτυακό τόπο ανήκουν στον φορέα μας ή στα πρόσωπα που μνημονεύονται ως κύριοι των σχετικών δικαιωμάτων στο διαδικτυακό τόπο και προστατεύονται σύμφωνα με την κείμενη νομοθεσία για την πνευματική ιδιοκτησία.

Απαγορεύεται η αποθήκευση, αναπαραγωγή, αναδημοσίευση, μετάδοση και διανομή κατατεθειμένων σημάτων καθώς και σημάτων συνεργαζόμενων φορέων και εταιρειών που αναρτώνται στον διαδικτυακό τόπο της εταιρείας μας.

 Έργα πνευματικής ιδιοκτησίας τρίτων που προβάλλονται στον παρόντα  διαδικτυακό  τόπο έχουν τεθεί καλόπιστα για λόγους ενημέρωσης και πληροφόρησης των χρηστών. Σε περίπτωση διαφωνίας προβολής των ως άνω έργων από τους δημιουργούς τους ,ο ιδιοκτήτης έχει υποχρέωση άμεσης  διαγραφής των σχετικών αναρτήσεων από το διαδικτυακό του τόπο.

.

6.Σύνδεση με διαδικτυακούς τόπους τρίτων (links)

Ο ιδιοκτήτης δεν ευθύνεται για το περιεχόμενο των διαδικτυακών τόπων τρίτων, στους οποίους παραπέμπει ο διαδικτυακός του τόπος δεδομένου ότι η παραπομπή γίνεται μόνο για ενημερωτικούς σκοπούς και χωρίς καμία ευθύνη (αστική ή ποινική) για την ασφαλή πρόσβαση σε αυτούς. Επίσης δεν φέρει οιαδήποτε ευθύνη για το περιεχόμενό των διαδικτυακών τόπων τρίτων στους οποίους παραπέμπει, όπως ενδεικτικά ευθύνης περί δικαιωμάτων πνευματικής ή οποιουδήποτε δικαιώματος τρίτου.

  1. Ασφάλεια του διαδικτυακού τόπου

Οι επισκέπτες/χρήστες του διαδικτυακού τόπου www.sensoryexplorer.com’’  έχουν υποχρέωση να διαθέτουν τον κατάλληλο εξοπλισμό (π.χ. υπολογιστή, λογισμικό, τηλεπικοινωνιακό εξοπλισμό κλπ) καθώς και οποιαδήποτε υπηρεσία είναι αναγκαία για να αποκτούν πρόσβαση σε αυτόν και στις παρεχόμενες υπηρεσίες.

Οι επισκέπτες/χρήστες είναι επίσης αποκλειστικά υπεύθυνοι για την προστασία του συστήματός τους από ιούς και άλλο κακόβουλο λογισμικό.
Το διαδίκτυο δεν είναι ασφαλές περιβάλλον και συνεπώς, παρότι ο ιστότοπος χρησιμοποιεί ειδικό λογισμικό κατά των ιών και του κακόβουλου λογισμικού, δεν  δύναται να εγγυηθεί στους επισκέπτες/ χρήστες, ότι οι λειτουργίες του διαδικτυακού τόπου  θα λειτουργούν αδιάλειπτα   και θα είναι απαλλαγμένες από κάθε είδους σφάλματα, ιούς και κακόβουλο λογισμικό.

Επομένως, δεν ευθύνεται για οποιαδήποτε απώλεια δεδομένων ή άλλη ζημία του χρήστη ή τρίτων, οφειλόμενη είτε σε χρήση/αντιγραφή/φόρτωση (download), αποθήκευση (save) είτε σε αλλοίωση ή μόλυνση με ιούς ή κακόβουλο λογισμικό ή άλλες μη επιτρεπόμενες παρεμβάσεις τρίτων σε αρχεία και πληροφορίες και υπηρεσίες που διατίθενται μέσω του διαδικτυακού του τόπου.
Οι επισκέπτες/χρήστες οφείλουν να μην εγκαταστήσουν ή προωθήσουν ή/και διαθέσουν περιεχόμενο που περιέχει ψηφιακούς ιούς ή οποιονδήποτε άλλο ηλεκτρονικό κώδικα, αρχεία ή προγράμματα, σχεδιασμένα να παρεμβληθούν, καταστρέψουν ή περιορίσουν τη λειτουργία οποιουδήποτε λογισμικού ή τηλεπικοινωνιακού εξοπλισμού ή να εμποδίσουν άλλους χρήστες να χρησιμοποιούν το διαδικτυακό τόπο www.sensoryexplorer.com’’

 

8.Προσωπικά Δεδομένα

Η επεξεργασία και προστασία των προσωπικών δεδομένων του επισκέπτη/χρήστη του διαδικτυακού τόπου www.sensoryexplorer.com’’ διέπεται από τους παρόντες όρους χρήσης, τα οριζόμενα στο Ελληνικό Δίκαιο για την προστασία των προσωπικών δεδομένων (Ν. 2472/1997, όπως τροποποιήθηκε και ισχύει σήμερα), τη νομοθεσία που διέπει τη χρήση του διαδικτύου, τις ηλεκτρονικές επικοινωνίες, και την προστασία του καταναλωτή καθώς και τις Πράξεις/Διατάξεις κανονιστικού χαρακτήρα και τις Αποφάσεις, Οδηγίες και Κανονισμούς της Αρχής Προστασίας Δεδομένων Προσωπικού Χαρακτήρα (www.dpa.gr) και κάθε Ανεξάρτητης  Αρχής για την προστασία του απορρήτου των ηλεκτρονικών επικοινωνιών.

Τα προσωπικά δεδομένα του επισκέπτη χρήστη (ονοματεπώνυμο, διεύθυνση κατοικίας, ηλεκτρονική διεύθυνση,IP κα ), με την επιφύλαξη όσων προβλέπονται στην επόμενη παράγραφο, δεν γνωστοποιούνται σε τρίτους, με εξαίρεση την συμμόρφωση μας σε σχετικές νομικές υπαγορεύσεις για τη γνωστοποίησή τους προς τις αρμόδιες και μόνο Αρχές (Δικαστικές, Διοικητικές κλπ).

Ο ιστότοπος θα διατηρεί σε Αρχείο και θα επεξεργάζεται τα δηλωθέντα προσωπικά δεδομένα των επισκεπτών/χρηστών, για λόγους επικοινωνίας, στατιστικούς ή ιστορικούς αλλά και για λόγους βελτίωσης τόσο του διαδικτυακού του τόπου όσο και των επιδιωκόμενων σκοπών, των παρεχόμενων πληροφοριών και υπηρεσιών του, λαμβάνοντας κάθε απαραίτητο μέτρο για τη διαφύλαξη του απορρήτου των δεδομένων αυτών.

Οι επισκέπτες/χρήστες δίδουν την συγκατάθεσή τους  να χρησιμοποιηθούν τα προσωπικά δεδομένα του  από εμάς.

Σε κάθε περίπτωση, οι επισκέπτες/χρήστες του διαδικτυακού τόπου του φορέα μας έχουν  δικαίωμα ενημέρωσης, πρόσβασης και διατύπωσης αντιρρήσεων σχετικά με τα προσωπικά δεδομένα που τους αφορούν και αποτελούν αντικείμενο επεξεργασίας, κατά τα ανωτέρω (άρθρα 11 έως 13 του ν. 2472/1997). Το σχετικό δικαίωμα μπορούν να ασκήσουν δια σχετικής έγγραφης  αίτησης στην ηλεκτρονική διεύθυνση του φορέα μας admin@sensory-explorer.com

 

9.Πολιτική “Cookies

Για την δημιουργία ενός ασφαλέστερου και αποτελεσματικότερου περιβάλλοντος ο διαδικτυακός τόπος της εταιρείας μας χρησιμοποιεί Cookies (δηλ. μικρά αρχεία, που αποστέλλονται και αποθηκεύονται στον υπολογιστή/συσκευή του επισκέπτη/χρήστη), για λόγους που αφορούν είτε την στατιστική ανάλυση και λειτουργικότητα του διαδικτυακού τόπου (π.χ. αριθμός επισκεπτών,  συχνότητα επισκέψεων, προτιμήσεις κλπ) είτε προς εξυπηρέτηση των επιδιωκόμενων εμπορικών σκοπών της εταιρείας

Επισημαίνεται ότι η μη αποδοχή της χρήσης των “Cookies” από τον επισκέπτη/χρήστη δύναται να έχει επίπτωση στην δυνατότητα παροχής υπηρεσιών του διαδικτυακού τόπου.

 

  1. Αποστολή Ενημερωτικών Σημειωμάτων ( Νewsletter)

Ο διαχειριστής, υπό την ιδιότητα του “Υπευθύνου Επεξεργασίας“, δηλώνει ότι συλλέγει απευθείας από όσους επιθυμούν να εγγραφούν μέσω της ιστοσελίδας της στην υπηρεσία  newsletter  τα προσωπικά δεδομένα (ονοματεπώνυμο και διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου) που είναι αναγκαία για την επιβεβαίωση της συγκατάθεσής τους για την αποστολή σ’ αυτούς μέσω ηλεκτρονικού ταχυδρομείου ενημερωτικού υλικού επί των προιόντων που παράγει και εμπορεύεται.

H διαδικασία εγγραφής στην ως άνω υπηρεσία γίνεται μέσω ειδικού μηχανισμού επιβεβαιωμένης συγκατάθεσης ( ‘’double opt in’’), λαμβάνονται δε όλα τα αναγκαία  μέτρα για την προστασία των στοιχείων εγγραφής των χρηστών, τα οποία δεν διαβιβάζονται σε τρίτους, καταγράφονται όμως προς επιβεβαίωσης της σχετικής συγκατάθεσής τους.

Ο χρήστης της υπηρεσίας newsletter γνωρίζει ότι  έχει δικαίωμα  να ανακαλέσει τη συγκατάθεσή του  καθώς και να  υποβάλει αίτημα για πρόσβαση, διόρθωση ή διαγραφή ή περιορισμό της επεξεργασίας των δεδομένων που τον αφορούν.

Η εγγραφή και απεγγραφή γίνεται μέσω της επιλογής του σχετικού εικονιδίου στο τμήμα  της ιστοσελίδας που αφορά την παροχή της σχετικής υπηρεσίας. Διευκρινίζεται ότι δεν παρέχουμε σε τρίτους τα προσωπικά δεδομένα τα οποία λάβαμε από  χρήστες της ιστοσελίδας. Σε καμία περίπτωση δεν θα υποβάλουμε με πρόθεση τους χρήστες σε διαδικασία μαζικής αποστολής ηλεκτρονικών μηνυμάτων ( spam).

  1. Πρόσβαση σε Μέσα Κοινωνικής Δικτύωσης (SocialMedia)

Η ιστοσελίδα μας παρέχει στους χρήστες της την δυνατότητα σύνδεσης και αλληλεπίδρασης με κοινωνικά δίκτυα  κατόπιν δικής τους πρωτοβουλίας και αίτησης. Για την άσκηση των προβλεπόμενων από το νόμο δικαιωμάτων των χρηστών  που σχετίζονται με την προστασία των προσωπικών τους δεδομένων  από τα κοινωνικά δίκτυα θα πρέπει αυτοί να έρχονται σε άμεση επικοινωνία με αυτά, του φορέα μας μη ευθυνόμενου για την επεξεργασία από τα ως άνω δίκτυα των προσωπικών δεδομένων των χρηστών για τη δυνατότητα σύνδεσης με την ιστοσελίδα.

12. Εφαρμοστέο Δίκαιο – Λοιποί Όροι.

Η παρούσα σύμβαση χρήσης διέπεται από το Ελληνικό Δίκαιο. Αποκλειστικά αρμόδια για να δικάσουν οποιαδήποτε διαφορά τυχόν προκύψει στο μέλλον μεταξύ του φορέα μας και του επισκέπτη/χρήστη του διαδικτυακού τόπου είναι τα δικαστήρια των Αθηνών.
Αν κάποιος από τους παρόντες όρους είναι άκυρος ή ακυρωθεί, παύει αυτομάτως να ισχύει, χωρίς να θίγεται, σε καμία περίπτωση, η ισχύς των υπολοίπων Όρων Χρήσης.

Powered by WordPress.com.

Up ↑