Μοιράζομαι σημαίνει ότι Νοιάζομαι !

Μοιράζομαι σημαίνει ότι Νοιάζομαι !

Το Sensory-Explorer ξεκίνησε ως ένα προσωπικό ημερολόγιο και το διαδικτυακό σπιτικό, στέγη για το υλικό μου που δημοσιεύονταν σε διάφορα Blogs και Site μέχρι τότε. Κεντρική ιδεά το μοίρασμα. Μοίρασμα ιδεών, απόψεων, προβληματισμών και ενέργειας.  Μοιράζομαι σημαίνει ότι Νοιάζομαι!

Sharing is Caring! 

Μοιράζομαι σημαίνει ότι Νοιάζομαι!

Αυτά είναι τα moto μας!

Στην πορεία βρέθηκαν, άλλοι και άλλες συνοδοιπόροι που ενστερνίστηκαν την κουλτούρα του μοιράσματος και η ομάδα του Sensory-Explorer πλέον αριθμεί πολλά μέλη, ενώ και η θεματολογία του διευρύνθηκε αντίστοιχα!

Κεντρικό σημείο του Blog είναι οι ιστορίες όλων των ειδών. Κάθε σπουδαίο επίτευγμα έχει από πίσω μία δυνατή ιστορία. Είτε είναι μία συνταγή, είτε μία επιχείρηση όλα ξεκινούν από μία ιστορία. Εδώ παρέα, θα μελετήσουμε το πως η ιστορία επηρεάζει το αποτέλεσμα, τί κάνει μία ιστορία μοναδική και πως μπορούμε όλοι να γράψουμε ή να πούμε, τη δική μας μοναδική, προσωπική ιστορία.

Καλύπτουμε θέματα, προσωπικής ανάπτυξης, επαγγελματικής ανάπτυξης, ψυχολογίας, μαγειρικής & οίνου, ταξίδια, συνεντεύξεις, hobbies και πολλά άλλα! Όλα αυτά, δίχως φυσικά να είναι τα μόνο, έχουν ένα κοινό αποτελούν δομικά στοιχεία των προσωπικών ιστοριών που εμείς οι άνθρωποι γράφουμε καθημερινά!

Εκτός των μόνιμων συνεργατών, υπάρχει και ειδικό Guest Section για οποιονδήποτε από εσάς έχει υλικό που πιστεύει οτι αξίζει να δημοσιευτεί! Όλοι έχουμε μία ιστορία που αξίζει να ακουστεί!

Η θεματολογία του Sensory – Explorer Blog είναι σχετική με τις προσωπικές ιστορίες των ανθρώπων και το μοίρασμα!

Αποστολή του Sensory-Explorer Blog

Η Αποστολή του Sensory-Explorer Blog είναι να γίνει ένας χώρος για μοίρασμα ενδιαφέροντος υλικού απο τις προσωπικές και επαγγελματικές αναζητήσεις των μελών της ομάδας μας. Όπως και ένα σημείο συνάντησης ανθρώπων με ενδιαφέροντα, πάθος και ανώτερο σκοπό για τη ζωή τους.

Θα είναι μοναδική εμπειρία αν μέσα από εδώ, ξεκινήσουν γνωριμίες, φιλίες, συνεργασίες.  Αν μελλοντικά αυτες καρποφορήσουν όμορφα και σπουδαία πράγματα θα είναι ακόμα καλύτερα! Έστω όμως και ένας μόνο να παρακινηθεί, πραγματοποιώντας κάποιο όνειρό του, το Blog αυτό θα έχει εκπληρώσει τον σκοπό του!

 

Καλή Πλοήγηση!

Η Ομάδα του Sensory-Explorer Blog!

Θα θέλαμε την άποψη σου για το θέμα!

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

Powered by WordPress.com.

Up ↑