Εκπαίδευση

Η εκπαίδευση μου είχε ως στόχο την προετοιμασία μου για ενασχόληση με τα διοικητικά δρώμενα, μίας εταιρείας με παραγωγική διαδικασία  & διεθνή παρουσία. Στη συνέχεια αποφάσισα να αγκαλιάσω τις αμέτρητες επιλογές που εμφανίζονται μπροστά μας όταν αποφασίσουμε να τις δούμε, να τις ακούσουμε, να τις νιώσουμε, να τις μυρίσουμε και να τις γευτούμε και να διευρύνω την εκπαίδευση μου και σε άλλους τομείς.

Το ταξίδι ξεκινά το 1993 με την επιλογή μου να φοιτήσω σε Τεχνικό Λύκειο με κατεύθυνση Μηχανολογίας & Μηχανολογικού Σχεδίου για να αποκτήσω hands on εμπειρία σε Εργαλειομηχανες.

Το 1995 ξεκινώ την προετοιμασία μου  στο ΕλληνοΒρετανικό Κολλέγιο με αντικείμενο Mechanical Engineering, στοχεύοντας να συνεχίσω στο Cardiff School of Engineering κάτι που έγινε αλλά τελικά σε άλλο αντικείμενο! Από εδώ έχω HND in Mechanical Engineering.

Το 1997 με βρίσκει στο Cardiff της Ουαλλίας να έχω τελικά επιλέξει το αντικείμενο BEng in Manufacturing Engineering and Systems, ως πιο ταιριαστό για το επαγγελματικό μου όραμα. Αντικείμενο του η Διοίκηση Συστημάτων Παραγωγής, η Ρομποτική και η Τεχνητή Νοημοσύνη. Η Πτυχιακή μου ήταν επάνω στο Rapid Prototyping.

To 2000 συνεχίζω στο Cardiff Business School κάνοντας το MBA εκεί με ειδίκευση επάνω στο Εξαγωγικό Marketing, από όπου αποφοιτώ το 2001 και δύο ημέρες μετά το κτύπημα των Δίδυμων Πύργων , πατάω το πόδι μου στα πάτρια εδάφη.

Για το επόμενο σοβαρό εκπαιδευτικό μου βήμα χρειάστηκαν 13 ολόκληρα χρόνια περιπλάνησης και ήταν η εκπαίδευση επάνω στο Coaching, η οποία μου απέφερε ένα Diploma in Life Coaching AC Recognised.

Σύντομα κατάλαβα ότι ο χώρος της προσωπικής εξέλιξης είχε κάτι απροσδιόριστο τότε που με τραβούσε ως ιδιοσυγκρασία και αποφάσισα να ασχοληθώ βαθύτερα με αυτόν , επιλέγοντας τον Νευρο Γλωσσικό Προγραμματισμό (NLP) για να συνεχίσω.

Απο το 2014-2018 εκπαιδεύτηκα επάνω στο NLP (είμαι NLP Master Practitioner πιστοποιημένος από την INLPTA) , πιστοποιημένος mBit Coach και τέλος πιστοποιημένος MicroExpression & Body Language Practitioner, όλα με την Dynamic Equilibrium System.

 

 

 

 

 

Powered by WordPress.com.

Up ↑