Αποστολή του Blog

Η Αποστολή του Sensory-Explorer Blog είναι να γίνει ένας χώρος με ενδιαφέρον υλικό απο τις προσωπικές μου αναζητήσεις και όχι μόνο. Όπως και ένα σημείο συνάντησης ανθρώπων με ενδιαφέροντα, πάθος και ανώτερο σκοπό για τη ζωή τους.

Θα είναι μοναδική εμπειρία αν μέσα από εδώ, ξεκινήσουν γνωριμίες, φιλίες, συνεργασίες.  Αν μελλοντικά αυτες καρποφορήσουν όμορφα και σπουδαία πράγματα θα είναι ακόμα καλύτερα! Έστω όμως και ένας μόνο να παρακινηθεί, πραγματοποιώντας κάποιο όνειρό του, το Blog αυτό θα έχει εκπληρώσει τον σκοπό του.

Κεντρικό χαρακτηριστικό του Blog είναι οι ιστορίες όλων των ειδών. Κάθε σπουδαίο επίτευγμα έχει από πίσω μία δυνατή ιστορία. Είτε είναι μία συνταγή, είτε μία επιχείρηση όλα ξεκινούν από μία ιστορία. Εδώ παρέα, θα μελετήσουμε το πως η ιστορία επηρεάζει το αποτέλεσμα, τί κάνει μία ιστορία μοναδική και πως μπορούμε όλοι να γράψουμε ή να πούμε, τη δική μας μοναδική, προσωπική ιστορία.

Τέλος για εμένα είναι σημαντικό να επιστρέφω πίσω, μέρος της αξίας που δημιούργησα. Για αυτό όπως μου πρόσφεραν βήμα οι διαχειριστές των Blogs που με φιλοξενούν, έτσι και εγώ με τη σειρά μου προσφέρω βήμα σε όποιον έχει κάτι ενδιαφέρον να μοιραστεί με τους υπόλοιπους! Στο Sensory-Explorer θα υπάρχει και Guest Blogging. Για τη συμμετοχή σε αυτό τα μόνο που χρειάζονται είναι έμπνευση, όρεξη και σπουδαία θέματα!

Αποστολή

 

 

Powered by WordPress.com.

Up ↑