Οι Μακαρονάδες!

Την πρώτη φορά που διάβασα τον τίτλο μου έκανε μεγάλη εντύπωση και τον εγκέφαλο “μακαρονάδα”, διότι δεν μπόρεσα να καταλάβω αν αναφερόταν στους ανθρώπους ή στο φαγητό!  Λίγο αργότερα παράτησα την προσπάθεια να καταλάβω τι εννοούσε ο ποιητής, διότι δεν είχε καμία μα καμία σημασία!

Τον σκοπό του τον είχε πετύχει …ο τίτλος είχε καρφωθεί για πάντα στο μυαλό μου και οι σιελογόνοι αδένες μου είχαν αρχίσει τις υπερωρίες μόνο και μόνο από τη σκέψη γύρω από το όνομα! Έπρεπε αν μη τι άλλο να τους επισκεπτώ για να τις φάω και να ξεμπερδέψω τον εγκέφαλό μου.

Φυσικά η παραπάνω πρόταση αναφέρεται στο πανέξυπνο λογοπαίγνιο του τίτλου! Well Done Guys!

Στα του μαγαζιού και της κουζίνας του τώρα, οι Μακαρονάδες βρίσκονται στην Αρτέμιδα Λούτσας από τον Ιανουάριο του 2017 και είναι ο Σεφ Βαγγέλης και ο Γιώργος. Το μενού όπως θα έχετε μαντέψει μέχρι τώρα έχει ζυμαρικά , μαγειρεμένα με τέτοιο τρόπο που στην κυριολεξία και δίχως ίχνος υπερβολής όταν τα δοκιμάσετε μέχρι να τελειώσει η μερίδα θα έχετε μάθει να μιλάτε Ιταλικά! Capisci? Bravissimo!

Κάτι άλλο που μου άρεσε είναι οι καλαίσθητες συσκευασίες του φαγητού που με ταξίδεψαν σε αμερικάνικες ταινίες και Asian Takeaways , οι οποίες πιστεύω ότι δίνουν πολύ ιδιαίτερη ethnic νότα στο μαγαζί και βάζουν το λιθαράκι του στο να ξεχωρίζει από τον ανταγωνισμό!

Εκτός από το μαγαζί οι Μακαρονάδες κάνουν και εξωτερικά events με Pasta Bars σε βαφτίσεις, εκδηλώσεις, συνέδρια κλπ

Θα θέλαμε την άποψη σου για το θέμα!

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

Powered by WordPress.com.

Up ↑