Περί ζωής ο λόγος!

Στη στήλη αυτή η Μαρία Καλαμαρά, θα μας διηγείται ιστορίες βγαλμένες απο την καθημερινότητα της ζωής!

Μαρία Καλαμαρά

Ο πρωταγωνιστής

Όλα είναι μια καλοστημένη παράσταση. Όλα γίνονται έτσι, γιατί πρέπει να γίνουν έτσι ακριβώς. Γύρω σου ένα θίασος ηθοποιών, που απλώς συμπληρώνουν το έργο σου.

Read More »
Μαρία Καλαμαρά

Τα Φτερά Σου…

Τα Φτερά Σου… Τίναξες τα φτερά σου με μια δειλή κίνηση. Δεν κατάφερες να τα ξεδιπλώσεις. Είχαν κολλήσει από την πολύχρονη ακινησία. Στάθηκες αμήχανος μπροστά

Read More »
Μαρία Καλαμαρά

Δρόμοι

Σήμερα το πρωί πηγαίνοντας στο γραφείο χρειάστηκε να αλλάξω πορεία. Στο δρόμο όπου συνήθιζα να περνάω είχαν βάλει ένα εμπόδιο και αναγκάστηκα να παρακάμψω. Έτσι

Read More »

Sensory-Explorer Blog – Εξερευνώντας τον κόσμο μέσω των 5 Αισθήσεων!

Είμαι η Μαρία.
Σε όλη τη ζωή μου πάντα είχα τη διάθεση να βοηθώ και να υποστηρίζω τους άλλους να ξεπερνούν τις δυσκολίες και να βρίσκουν τη δύναμη να συνεχίζουν παρά τις όποιες αντιξοότητες.
Όταν ανακάλυψα το  
Life Coaching πίστεψα ότι ήταν ακριβώς αυτό  το οποίο αναζητούσα. Μια μέθοδος, που μου έδινε τα εργαλεία να υποστηρίζω τους ανθρώπους όταν έχουν δυσκολίες, να ξεπερνούν τα εμπόδια και να βελτιώνουν την ποιότητα της ζωής τους. Να φωτίζω τις δυνάμεις τους και να μετατρέπω τις αδυναμίες τους σε ευκαιρίες εξέλιξης.
Το 2013 απέκτησα το
Diploma in Personal Life Coaching αναγνωρισμένο πρόγραμμα εκπαίδευσης από τον Association for Coaching (UK), το οποίο παρέχεται στην Ελλάδα από το Athens Coaching Institute. Παράλληλα, παρακολούθησα μαθήματα Ψυχανάλυσης και Εκπαιδευτικής Ψυχολογίας στο Πανεπιστήμιο Αθηνών, από το οποίο κατέχω και το πρώτο μου πτυχίο στις Πολιτικές Επιστήμες. Έχω ασχοληθεί με ατομικές και ομαδικές συνεδρίες κι έχω δει στην πράξη πόσα θετικά αποτελέσματα φέρνει στη ζωή των ανθρώπων αυτή η μέθοδος.
Το
Life Coaching είναι  ένας τρόπος να αλλάξεις οτιδήποτε δυσκολεύει την πορεία σου προς μια ευτυχισμένη και ισορροπημένη ζωή. Να δεις τα πράγματα από μια διαφορετική οπτική, πέρα από περιοριστικές αντιλήψεις, να ανακαλύψεις ποιος πραγματικά είσαι και πόσα πολλά και σπουδαία μπορείς να πετύχεις, αν το θελήσεις πραγματικά.
Αγαπώ την αλλαγή, τη διαρκή προσωπική ανάπτυξη , τους αυθεντικούς και ειλικρινείς ανθρώπους. Όσους παραμένουν πιστοί στις αξίες τους, ακολουθούν το δρόμο της καρδιάς τους, ονειρεύονται, σχεδιάζουν, δρουν, πραγματοποιούν.

 

Powered by WordPress.com.

Up ↑