Καλοκαιρινή Προσευχή

«ΚΑΛΟΚΑΙΡΙΝΗ ΠΡΟΣΕΥΧΗ»

Εις υγείαν των Αιώνων, Της Χοζοβιώτισσας της Αμοργιανής, της μεγάλης εναλλακτικής Παναγίας, Σαμοθράκης και Ικαρίας γωνία. Ανάφης, Αντιπάρου και Ηρακλειάς, Γαύδου και Φολεγάνδρου ανήμερα, Σχοινούσας, Δονούσας και Αντικυθύρων. Κύθνου και Αστυπαλιάς, με Σερίφου,Σίφνου και Σικίνου, Καρπάθου και Τελένδου και Κιμώλου και των λοιπών δημοκρατικών δυνάμεων της Ελληνικής Γυμνιστικής Πολυνησίας. Μα προπαντός της Κανελονήσου.

Η γυάλινη Μέκκα του νησιωτικού σύμπαντος, η μυστηριακή λέσχη των απανταχού ερωτευμένων, αυτή η κτιστή σιταντέλα των καλοκαιρινών κήπων που την προστάτευαν απο τις χίλιες μεριές τα πλανόδια υφαντά των άγριων επικονιαστών της ξυπόλυτης ελευθερίας, μεσα σε ένα Άγιο Αιγαίο. Σ

ε τούτες τις θεές προσκυνούσε η Θέμις, αυτές φιλούσε με χείλη κόκκινα : Η Άλκηστη, η Φαίδρα, η Ιοκάστη, η Σεμέλη, η Λευκή, η Σίλια, η Δάφνη, η Νεφέλη, η Μικέλλα, η Ηλέκτρα, η Νίνα, η Μυρτώ, η Καλλιρόη, η Ιζαμπέλα, η Ισμήνη, η Λυδία και οι υπόλοιπες αγέρωχες αξιωματικίνες που έχω ραντεβού μαζί τους.

ΑΜΗΝ

Παναγιώτης Μουτσάκης

Θα θέλαμε την άποψη σου για το θέμα!

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

Powered by WordPress.com.

Up ↑