Εργαστήρι Aυτογνωσίας «Ο Ήρωας και ο Λύκος»

Όσοι αγαπούν την προσωπική εξέλιξη, γνωρίζουν καλά πόσο πολύ συμβάλλει σε αυτήν, η βιωματική μάθηση.

Κάθε βίωμα είναι μια βαθιά εμπειρία που αποκτά κανείς ζώντας κάτι έντονα και για αυτό τις περισσότερες φορές μένει ανεξίτηλό στον χρόνο.

Η εξερεύνηση του εαυτού μας είναι μια δυναμική και αέναη διεργασία. Περιλαμβάνει πολλές πλευρές, σκέψεις, πεποιθήσεις και συναισθήματα που περιμένουν να έρθουν στο φως. Τα βιωματικά εργαστήρια μας δίνουν αυτή την ευκαιρία «εξερεύνησης», μέσα από ένα φροντισμένο και προστατευμένο τρόπο.

Στο εργαστήρι αυτογνωσίας «Ο Ήρωας και ο Λύκος», οι συμμετέχοντες, μέσα από βιωματικές ασκήσεις, θα ανακαλύψουν και θα έρθουν κοντά σε πλευρές του εαυτού τους, σε πρότυπα και συναισθήματα που εμπεριέχουν μέσα τους και συνθέτουν την προσωπικότητα τους σε συνειδητό, αλλά και πιο ασυνείδητο επίπεδο.

Ο σχεδιασμός του εργαστηρίου, η τοποθεσία, η φιλοξενία και η εμπειρία των θεραπευτριών, δημιουργούν ένα μοναδικό σκηνικό και υπόσχονται μια πολύτιμη εμπειρία για όλους.

Σας περιμένουμε!

 

 

Θα θέλαμε την άποψη σου για το θέμα!

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

Powered by WordPress.com.

Up ↑