Αρθρογράφοι

Ελένη Παπαδάκη
Αρθρογράφος @ Κάνε τα όνειρά σου επάγγελμα!

Είμαι η Ελένη. Σπούδασα Πολιτικές Επιστήμες και Δημόσια Διοίκηση και τα τελευταία χρόνια, η βαθιά μου ανάγκη να γνωρίσω καλύτερα τον εαυτό μου με οδήγησε να επενδύσω στην Προσωπική μου Ανάπτυξη και ταυτόχρονα να ξεκινήσω ένα νέο κεφάλαιο στη ζωή μου μέσα από τις σπουδές μου στο τμήμα Life Coaching και Συμβουλευτικής του Πανεπιστημίου Αιγαίου. Μέσα από την επαγγελματική συμβουλευτική το Όραμα μου είναι να βοηθήσω τους ανθρώπους να βρουν τη δύναμη να κυνηγήσουν τα όνειρά τους και σκοπός μου σε αυτή τη στήλη είναι να σε βοηθήσω να συνδεθείς με την επαγγελματική και προσωπική ζωή που έχεις ονειρευτεί! Μπορεί να φαίνομαι ονειροπόλα, αλλά αυτό μου δίνει ενέργεια κάθε μέρα, εύχομαι να τη μεταδώσω και σε εσένα.

Fb Page
Χάρις Κόντου
Αρθρογράφος @ Carpe Diem

Είμαι η Χάρις Κόντου και έχω σπουδάσει Ελληνική Φιλολογία . Αγαπώ τα παιδιά, τη μουσική και το θέατρο. Αγαπώ πολύ και το γράψιμο. Στη ζωή μου πάντα φροντίζω να είμαι «ερωτευμένη» με τη ζωή. Πάντα προσμένω την επόμενη στροφή. Πιστεύω στους ανθρώπους, αν και η πίστη μου πολλές φορές κλονίστηκε. Πιστεύω επίσης πως κάποτε οι άνθρωποι ήταν πουλιά! Ασχολούμαι με τη συγγραφή παραμυθιών για όλες τις ηλικίες. Γράφω συχνά θεατρικούς μονολόγους γυναικών, οι οποίοι έχουν γίνει θεατρικές παραστάσεις στη Ρόδο , όπου διαμένω. Μου αρέσει να βλέπω πίσω από τις γραμμές των κειμένων και τα τελευταία χρόνια έχω στρέψει το ενδιαφέρον μου στα Εργαστήρια Δημιουργικής Ανάγνωσης και Γραφής, για παιδιά και ενήλικες. Το ταξίδι της επικοινωνίας με τους συνανθρώπους μας παραμένει η πιο αγαπημένη μου ασχολία και ελπίδα!

Facebook Profile
Χρυσούλα Ζερβού
Αρθρογράφος @ Φύσηξε Νοτιάς & Χάραξε...

Είμαι η Χρυσούλα και είμαι ψυχολόγος ψυχοθεραπεύτρια στην Ρόδο. Έχω ειδικευθεί στην Συστημική Ψυχοθεραπεία και Διάγνωση και στην Αντιμετώπιση Διατροφικών Διαταραχών και της Παχυσαρκίας. Αγαπώ πολύ την δουλειά μου.

Πάντα λέω ότι η ψυχοθεραπεία είναι ένα μαγευτικό ταξίδι με πολλούς κρυμμένους θησαυρούς για τους γενναίους ταξιδιώτες. Το γράψιμο είναι άλλη μεγάλη μου αγάπη, από μικρό παιδί. Αγαπώ να δημιουργώ, να ταξιδεύω με τις λέξεις, να προβληματίζομαι και όλα αυτά να τα μοιράζομαι απλόχερα και με ενθουσιασμό! 

Facebook Page
Έλενα Μεταξά - Καλοφώνου
Αρθρογράφος @ Let's Play Unplugged!

Η Έλενα Μεταξά Καλοφώνου είναι καθηγήτρια Αγγλικής γλώσσας και ιδιοκτήτρια του εκπαιδευτηρίου ξένων γλωσσών ΜΕΤΑΞΑ στη Χαλκίδα, όπου ζει με την οικογένεια της.

Από την αρχή της καριέρας της μέχρι σήμερα συμμετέχει σε εκπαιδεύσεις και σεμινάρια σχετικά με μεθοδολογία και εναλλακτικούς τρόπους διδασκαλίας, ψυχολογία, αυτοβελτίωση και προσωπική ανάπτυξη και έχει κάνει σπουδές Child Development στο τμήμα Ψυχολογίας του Open University.

Είναι Senior Professional Member στο Ελληνικό Ινστιτούτο Coaching (H.I.C.), έχοντας εκπαιδευτεί και λάβει Certificate in Coaching, AC Accredited, από το Εθνικό και Καποδιστριακό Πανεπιστήμιο Αθηνών. Παράλληλα με τη διδασκαλία, εργάζεται ως Coach με γονείς, εκπαιδευτικούς και ανθρώπους που επιθυμούν να αλλάξουν τη ζωή τους προς το καλύτερο. 

Personal Fb ProfilePersonal LinkedIn ProfileProfessional Fb page
Έρση Βασιλεία Βουδούρη
Αρθρογράφος @ "Με Ταξί, Αστείου & Σοβαρού!"

Γεννημένη στην Αθήνα το σωτήριο 1981. Σπουδαγμένη στην ερωτική συμπρωτεύουσα στο τμήμα Θεάτρου. Αγαπώ τα καφέ και τα μπαρ του κέντρου, τις βόλτες στη λιακάδα,τη μουσική, το σινεμά, το θέατρο και αναζητώ την έμπνευση πάντα και παντού. Όταν μεγαλώσω, θέλω να γίνω πειρατίνα.

Facebook pageTwitter pageInstagram
Jacko Levi
Αρθρογραφος @ Perspectives

Το βιογραφικό του Jacko είναι εντυπωσιακό με τα στοιχεία που ξεχωρίζουν να είναι σπουδές σε Πολιτικές Επιστήμες, Δίκαιο και Οικονομικά, η ενασχόληση του με το Marketing, η αρθρογραφία στο Parallaxi Magazine και φυσικά το Management της Σχολής Μαγειρικής La Chef Levi με παρουσία σε Ελλάδα και Αλγερία! Το σημαντικότερο όλων είναι όμως ο χαρακτήρας του! Ανατρεπτικός και κοφτερός! Η γνωριμία με το Blog έγινε μέσω της παρουσίας του ως Marketer που ξεχωρίζει στο χώρο που υπηρετεί καθώς τολμά να κινείται σε περιοχές που θα μπορούσαν να θεωρηθούν καινοτόμες στην Ελλάδα. Επειδή δεν υπάρχει καπνός χωρίς φωτιά όμως, γνωρίζοντας τον άνθρωπο πίσω από τον Marketer, ξεδιπλώθηκε ένας πολύπλευρος χαρακτήρας με απόψεις, ιδέες και όρεξη για τη ζωή! Τα τελευταία είναι που θα επικοινωνήσει μέσω της στήλης Perspectives!

Facebook PageLinkedIn Profile

Powered by WordPress.com.

Up ↑