Αντοχές…στις Ερωτικές Απαντοχές…

Αποσπάσματα ερωτικού λόγου από ανεπίδοτες ερωτικές επιστολές

Υπάρχει ένα είδος έρωτα πολύ δυνατού! Πολύ αληθινού! Είναι ο αβίωτος …ο ασώματος έρωτας. Είναι παράξενο εν ετει 2019 να μιλάμε για αβίωτο σωματικά ερωτικό συναίσθημα… Είναι σχεδόν παλιμπαιδισμός…ετσι φαίνεται. Αλλά δεν είναι!
Ερωτικές ανεπίδοτες επιστολές για τους μεγάλους έρωτες που γεννήθηκαν και δεν βιώθηκαν …ακόμα.

Ξέρεις… Δεν ήξερα. Συγγνώμη. Δεν ήξερα ποιος είσαι και πώς αισθάνεσαι. Σε γνώρισα, σε αγάπησα και σε απαρνήθηκα μέσα σε ένα καλοκαίρι. Σε περίμενα …Έστρωνα τον δρόμο σου με κρίνα… Στόλιζα την κρήνη μου με γιασεμιά και ρόδα… ΔΕΝ Ήρθες. ΠΟΤΈ. Αλλά εγώ σε περίμενα ακόμα και τότε. Μέσα σε ένα βράδυ έπρεπε να σε συγχωρήσω και να σε ξεπεράσω. Είμαι Γυναίκα και είσαι Άντρας. Και το δικό μας ραντεβού το έχουν μαγαρίσει πολλές φορές οι ερωτικές ιστορίες των άλλων ανθρώπων. Όσοι μας πλήγωσαν. Όσους πληγώσαμε. Ξέρεις… Τα βράδια πια σου μιλώ λες και ήρθες! Τα πρωινά βάζω καφέ και για τους δυο μας. Ναι. Τα αγάπησα πολύ τα χέρια σου! Και την φωνή σου την άκουγα κάθε βράδυ πριν να με πάρει ο ύπνος… είχες ένα γουργουριστο γύρισμα στο ρ σου…και το λάτρευα… είχες ένα γέλιο βραχνό και αντρικιο… Σπανίως. Σπανίως σε άκουγα να γελάς. Μόνο μαζί μου. Έχει περάσει καιρός από τότε που έφυγες. Βασικά …εγώ έφυγα… Βασικά… απλά ΔΕΝ ΗΡΘΕς! Και με άφησες να προσμένω εδώ στην θάλασσα σαν την περσινή αρραβωνιαστικια… Δεν Ήρθες…και πρόσμενα με φεγγάρι και ήλιο να ακούσω τα βήματα σου…να σε δω να προβαίνεις …έτσι..όπως είσαι σαν τον Ποσειδώνα… σαν τον ανταριασμένο Οδυσσέα… Δεν πειράζει …τώρα πια…εχουν περάσει τα 40 κύματα/καύματα της ψυχής που πλανιέται και πλανάται… Πιστεύω πως με αγαπάς πολύ. Είμαι σίγουρη ότι τις νύχτες …λίγο ..λιγάκι ..με σκέφτεσαι και ΕΣΎ. Λοιπόν, λέω να αρχίσουμε ένα ταξίδι από την αρχή. Θα είσαι ο Οδυσσέας. Θα είμαι το νησί σου. Τι λες; Θα το κάνεις το ταξίδι αυτή την φορά;
Παντοτινά δική σου στα όνειρα μου,
Παντοτινά δικός μου, στην αγκαλιά μου.

One thought on “Αντοχές…στις Ερωτικές Απαντοχές…

Add yours

Θα θέλαμε την άποψη σου για το θέμα!

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

Powered by WordPress.com.

Up ↑