Γράμμα στον Άγιο Βασίλη για το 2019

Αγαπημένε μου Άγιε Βασίλη. Ξέρω ότι συνήθως έτσι αρχίζουν όλα τα γράμματα προς εσένα, όμως εγώ να το ξέρεις, το εννοώ. Είσαι από τους αγαπημένους στη ζωή μου. Έχω πολλούς λόγους που σε αγαπάω, και έναν πολύ μεγάλο που θα σου πω στη συνέχεια.

Εσύ βέβαια ίσως νομίζεις ότι σε αγαπάω γιατί φέρνεις δώρα, ή ότι ο κόσμος σου λέει ότι σε αγαπάει για να του φέρεις δώρα και δεν το εννοεί. Φαντάζομαι θα έχεις και εσύ τα ψυχολογικά σου με αυτό το θέμα, για αυτό όποτε θέλεις, έλα να τα πούμε. Βέβαια αυτή την εποχή δεν θα προλαβαίνεις με τόση δουλειά που έχεις, όμως δες εσύ τον χρόνο σου και πες μου.

Αχ συγνώμη, ξέφυγα από το θέμα. Είδες; Ακόμα και που σου γράφω, δουλεύω. Μάλλον χρειάζομαι ξεκούραση.

Λοιπόν, στο θέμα μας. Ποιο ήταν αλήθεια το θέμα; Α ναι, να σου ζητήσω το δώρο που θέλω. Όμως περίμενε να σου πω πρώτα αυτό που ξεκίνησα…

Σου έλεγα λοιπόν ότι σε αγαπώ στ αλήθεια, και ας βρισκόμαστε μια φορά τον χρόνο. Η σχέση μας είναι από αυτές που αντέχουν και η μαγεία είναι μεγάλης διάρκειας. Ξέρω πώς είναι αυτές οι σχέσεις, γιατί έχω κι άλλες τέτοιες στη ζωή μου και είμαι πολύ χαρούμενη για αυτό.

Επίσης, κάθε τέτοια σχέση είναι ένα δώρο, όπως αυτά που φέρνεις εσύ. Είναι σαν να είσαι παρών κάθε φορά τελικά, και όχι μόνο μια φορά τον χρόνο. Αυτό το έχω σκεφτεί πολλές φορές, αλλά επειδή τον υπόλοιπο καιρό είσαι σε άδεια, δεν ήθελα να σε ενοχλήσω και για αυτό δεν σου έστειλα και άλλο γράμμα.

Ναι, έχω σκεφτεί και είμαι σίγουρη, ότι για όλα τα δώρα της ζωής, έχεις βάλει και εσύ το χεράκι σου. Γιατί κάθε δώρο, είναι ένα μικρό θαύμα και εσύ το πιο μεγάλο. Ξέρεις Άγιε Βασίλη, εγώ πιστεύω στα θαύματα και ας λέει ένας δάσκαλος μου ότι το θαύμα είναι το εύκολο, το δύσκολο είναι να το πιστέψεις. Εγώ πιστεύω γιατί τα έχω δει να συμβαίνουν. Ή μήπως συμβαίνουν γιατί τα πιστεύω;

Την ξέρω την απάντηση, δεν χρειάζεται να απαντήσεις εσύ. Τα θαύματα συμβαίνουν γιατί πιστεύω ότι μπορεί να συμβούν.

Ξέρεις; Το 2019 είδα και έζησα διάφορα θαύματα να συμβαίνουν γιατί υπήρχε αγάπη και πίστη και άλλα που δεν συνέβησαν γιατί άλλα συναισθήματα είχαν προλάβει να κλείσουν την πόρτα. Τι σου λέω όμως τώρα; Εσένα αυτή είναι η δουλειά σου, ξέρεις καλύτερα από τον καθένα.

Λοιπόν άγιε μου Βασίλη, σου γράφω τόση ώρα και δεν ξέρω τι κατάλαβες, όμως αυτό που θέλω τελικά να σου πω είναι ότι σε αγαπώ στα αλήθεια, γιατί πιστεύω σε σένα και σε ο,τι συμβολίζεις.

Για το 2020 λοιπόν, θα σου ζητήσω, (τι νόμιζες; Χωρίς δώρο θα την έβγαζες;) να συνεχίσεις να φέρνεις θαύματα. Εγώ θα σου στέλνω πίστη και εσύ το θαύμα, οκ;

Ωραία. Χαίρομαι που συμφωνήσαμε.

Σε ευχαριστώ Άγιε Βασίλη. Σου εύχομαι καλές γιορτές, με πολύ φως και αστερόσκονη στις ζωές μας, αλλά και στην δική σου!

Με αγάπη,

Χρυσούλα.

Θα θέλαμε την άποψη σου για το θέμα!

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

Powered by WordPress.com.

Up ↑